მზადდება კარგი ხარისხის თეთრი და წითელი ღვინოებისგან. მაგრამ თვითონ ელიშკა ვარდისფერია და აკმაყოფილებს დღევანდელობის მოთხოვნებს, როგორც ფერით, ასევე ზომიერი სიტკბოთი. შესაძლოა ნაკლები სიტკბო მის პიკანტურობას გაზრდიდა და უფრო მიმზიდველი სასმელი იქნებოდა.
სასურველია დავლიოთ ჩაციებული, თუმცა კარგავს მუსკატის სასიამოვნო არომატს. გემრიელი დასალევია ბოსტნელის ნაზ პუდინგთან, ქაფშიას ღვიძლით ფარშირებულ კვერცხთან, სერბული წიწილის გულიაშთან ერთად.