ექვსი კაცისთვის განკუთვნილ თავსახურიან ჭურჭელში ჩაყარეთ სამი ცალი კანგაცლილი, რამდენიმე ნაწილად დაჭრილი ფორთოხალი და ერთი ცალი ასევე კანგაცლილი და ორად გაჭრილი ლიმონი, 50 გ ქიშმიში, ფორთოხლის ქერქი, 200 გ შაქარი, 20 გ ფორთოხლის “კიურასო”, 0,5 ლ თეთრი ღვინო.
ეს ყველაფერი ერთმანეთში კარგად აურიეთ, ჭურჭელს თავსახური დაახურეთ და 1-2 საათით მაცივარში მოათავსეთ. ამის შემდეგ კიდევ დაუმატეთ 0,5 ლ იგივე თეთრი ღვინო და როცა შაქარი გაიხსნება კვლავ მაცივარში მოათავსეთ 5 საათით. ვიდრე სტუმარს გაუმასპინძლდებოდეთ, აუცილებლად ერთი ბოთლი ცქრიალა ღვინო დაუმატეთ.