ღვინის ჰოროსკოპი - ვერძი 21.03-20.04
ვერძის ნიშნის ქვეშ დაბადებული ადამიანები შემოქმედებითი პოტენციალით არიან დაჯილდოებულნი. რა თქმა უნდა, მათ არ უნდა უთხრან უარი საკუთარ თავს ამ ქვეყნიურ სიამოვნებებზე, თუმცა უნდა მოერიდნონ სტრესის მოხსნას სპირტიანის სასმელების დახმარებით, რადგან ამას შესაძლოა ცუდი შედეგები მოყვეს.
სასურველია მაგარი სპირტიანი სასმელებისგან თავის შეკავება და რეკომენდებულია მსუბუქი, თეთრი, მშრალი და ნახევრადმშრალი ღვინოები. ქალებისთვის შესანიშნავია ნახევრად ტკბილი ღვინო.
რაც შეეხება საკვებს, ღვინოსთან ერთად დასაშვებია ისეთი საკვები, რომელიც კვებავს ტვინს, მაგალითად მარცვლოვანი პროდუქტები, ხორცი (ცოტა რაოდენობით) და თევზი (რამდენსაც შეძლებთ). უნდა გამოირიცხოს ამღგზნები ალკოჰოლური სასმელები და საკვები.
საკვებისა და ღვინის ბოლო მიღება უნდა მოხდეს დაძინებამდე მინიმუმ ორი საათით ადრე.